top of page

Víza do Turkmenistánu

OPATŘENÍ V SOUVISLOSTI  S PANDEMIÍ COVID-19

Aktuálních informace o pravidlech vstupu na území Turkmenistánu a karanténních opatřeních naleznete na stránkách MZV ČR zde

 

Co je k vyřízení víza do Turkmenistánu potřeba:

  • originál a xerokopie cestovního pasu žadatele. Platnost pasu musí být o 6 měsíců delší než je platnost víza. V pase musí být minimálně jedna volná dvoustránka

  • 1 x vyplněná žádost o vízum nebo původní papírový formulář

  • 1 aktuální barevná fotografie 3,5 x 4,5 cm - průkazový formát, ne starší 6 měsíců, BÍLÉ POZADÍ! 70-80% plochy musí zaujímat hlava, čelní pohled, pokud se usmíváte, nesmí být vidět zuby.

  • kopii cestovního pojištění na celou dobu platnosti víza (u ročních víz stačí platnost na 1. cestu). Potvrzení o cestovním pojištění musí obsahovat: jméno a příjmení cestujícího, číslo pojistné smlouvy, časovou a územní platnost pojištění (Svět nebo Evropa včetně evropské části RF), razítko a podpis (pokud není sjednáno elektronicky). V případě zájmu  Vám pojištění zajistíme u ERV nebo Allianz pojišťovny.

  • turistický voucher s potvrzením (zajišťuje i naše CK  a pokud si u nás zarezervujete ubytování na dobu platnosti víza, poskytujeme voucher zcela ZDARMA)

  • nebo originál patřičně vyřízeného business pozvání (se zajištěním obchodního pozvání Vám rádi pomůžeme)

Typy a ceny víz :

Ceny jsou stejné pro všechny výše uvedené typy víz a nezahrnují pozvání, cestující musí mít vlastní. Pozvání zajišťujeme pouze k turistickým vízům na základě závazné rezervace ubytování nebo zájezdu.

bottom of page